Opdateret d. 7. januar 2022 kl. 04.38

Tilmeldingen til Forårsudstillingen er nu åben

Forårsudstillingen 2022

Afholdes i Stoholm Fritids- og Kulturcenter den 12. & 13. marts 2022.
 
Medlemmer af Fjends Kunstforening må udstille. Udstillingen censureres af fem censorer. Udstillerne får i forbindelse med udstillingen mulighed for en snak med censorerne, der giver råd og vejledning.
 
 
Foreningens medlemmer og modtagere af nyhedsmails har fået besked via mail. Indtil videre forventer vi, at kunne afholde Forårsudstillingen som planlagt.
 
Tilmeldingen foregår efter "først til mølle" princippet blandt dem, der har betalt kontingent.
 
Mere om Forårsudstillingen "Forårsudstillingen"
Vedrørende kontingentbetaling, se mere under "Medlemskab"
Forårsudstillingen i 2020 "Forårsudstillingen 2020"
 
 
Foto: Maleriet "Hope" (50cm x 150cm) er udført af Kristbjørg Højgaard Bach, Storvorde. Billedet var med på Forårsudstillingen i 2020. 
 

Bestyrelsen for Fjends Kunstforening

- behov for nye folk i bestyrelsen

De fleste af bestyrelsesmedlemmerne har været med gennem mange år og nogle i rigtig mange år. Det har de selvfølgelig fordi, det er hyggeligt og givende at være med til at arrangere Forårsudstillingen. Men alt har sin tid. Alder og helbred sætter nogle gange en grænse.

Ved generalforsamlingen, som afholdes i forbindelse med Forårsudstillingen i marts måned 2022, får vi brug for friske kræfter i bestyrelsen. Der afholdes 3-4 bestyrelsesmøder om året. En først på sommeren - efter Forårsudstillingen. Et møde i efteråret. Et i januar, samt evt. et møde i begyndelsen af marts måned, når udstillingen nærmer sig. Vi vil forsøge at lave en slags blød overgang, hvor eventuelle nye bestyrelsesmedlemmer indrages i forberedelserne til Forårsudstillingen 2022.

Hvis du er interesseret i at få en plads i bestyrelsen for Fjends Kunstforening og være med til at præge foreningens fremtid, så er du meget velkommen til at henvende dig snarest.

Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på: 28 90 84 02

 

Foto: Stentøjsskulptur udført af Birgit Nørgaard Hansen, Aalborg. Skulpturen var med på Forårsudstillingen i marts 2020.


Kontingent og medlemskab 2022

Medlemskontingentet skal ifølge foreningens vedtægter betales forud for det år medlemskabet gælder. Derfor opkræves kontingentet for 2022 her sidst i 2021. Man skal være medlem for at kunne udstille. Nye medlemmer betaler ved indmeldelse, hvilket kan ske helt frem til vi lukker for tilmeldingerne engang i februar.

Ved den seneste udstilling (marts 2020) måtte vi afvise en del som ønskede at udstille. Vi kunne ikke finde plads. Den kommende udstilling er en jubilæumsforestilling, hvilket sikkert giver rift om pladserne. Ønsker du at udstille, er det klogt at betale kontingent i tide.

Vedrørende betaling, se mere under "Medlemskab"


Instagram

Fjends Kunstforening er på Instagram, hvor du er velkommen til at følge foreningens opslag: https://www.instagram.com/fjends_kunstforening/
 
Vi linker tilbage til alle, der følger kunstforeningens opslag.
 
 
 

© 2021 Fjends Kunstforening - Forårsudstillingen