Amatørkunstnernes Forårsudstilling har gennem alle årene været foreningens kerneaktivitet. Forårsudstillingen trækker amatørkunstnere til fra hele Danmark og enkelte fra udlandet.

Konceptet:

Medlemmer af Fjends Kunstforening kan udstille på Amatørkunstnernes Forårsudstilling. Tilmelding efter "først til mølle princippet".

Fem censorer med en professionel tilgang til billedkunsten, bedømmer værkerne og uddeler et antal blå mærker. Et blåt mærke tildeles, som udtryk for at værket hører til udstillingens bedre. Der er tale om et positivt tilvalg. Det sker lørdag formiddag i uge 10.

Lørdag eftermiddag kan udstillerne få en snak med en eller flere af censorerne, der giver råd og vejledning til den enkelte udstiller.

Udstillingen er åben for publikum Lørdag kl. 13.00 - 17.00 og søndag kl. 10.00 - 17.00.

Entré: 30kr.

Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2013