Du skal være medlem af Fjends Kunstforening for at udstille på Amatørkunstnernes Forårsudstilling.

Det er stadigvæk muligt at blive medlem og komme med som udstiller på Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2018.

Indmeldelse: kan ske ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.nr.: 28 90 84 02.

Kontingentet betales forud for det kommende år (jvf. vedtægterne).

Kontingentet for 2018:   200kr.

Betales senest den 15. november 2017

Efter den 15. nov. bedes nye medlemmer henvende sig på ovenstående email-adresse.

Medlemmer og modtagere af Nyhedsmail får besked om betaling medio oktober 2017.

Betaling foregår via bankoverførsel eller homebanking. Husk altid at angive navn og medlemsnummer. Medlemsnummeret finder du via linket nedenfor.

Foreningens konto: Reg.nr.: 9294 Kontonr.: 322 56 08643 (Sparekassen Kronjylland, Stoholm afd.)

Medlemsnr. og oversigt over medlemskab og tilmelding

Du skal bruge din email-adresse og dit medlemsnummer, hvis du ønsker at se en oversigt over dit medlemskab af foreningen eller hvilke værker du har tilmeldt til udstilling m.m.

Find dit medlemsnr. her.

Oversigt over medlemskab og tilmelding m.m.

Har du fået ny adresse eller ny email-adresse, modtager vi gerne en opdatering.