Du skal være betalende medlem af Fjends Kunstforening for at udstille på Forårsudstillingen.

Indmeldelse: kan ske ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.nr.: 28 90 84 02.

Kontingentet for 2020:   200kr.

Betaling senest d. 30. november 2019

Nye medlemmer betaler ved indmeldelse i foreningen.

Foreningens medlemmer og modtagere af nyhedsmail får besked på mail om tidspunktet for betaling. Betalingsfristen annonceres her på hjemmesiden samt på foreningens Facebook væg.

Betaling foregår til:

Foreningens konto: Reg.nr.: 9294 Kontonr.: 322 56 08643 (Sparekassen Kronjylland, Viborg afd.)

HUSK ved indbetalingen at angive navnet på den person, medlemskabet drejer sig om!

Har du fået ny adresse eller ny email-adresse, modtager vi gerne en opdatering.

N.B.:  Kontingentet dækker medlemskab af Fjends Kunstforening for året 2020. Medlemskabet fortsætter indtil medlemmet er et år bagud med betaling af kontingent. Derefter slettes medlemskabet. Det er muligt efterfølgende at blive modtager af nyhedsmail og på den måde følge foreningen videre frem.