Lørdag d. 10. og Søndag d. 11. Marts 2018, sted:

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER

Information til udstillere

Hvert medlem kan udstille 6 værker. Det koster 30 kr. pr. værk. Beløbet betales ved aflevering af værker fredag.

Aflevering af værker: Fredag d. 9. Marts kl. 15.30-18.00 i

STOHOLM FRITIDS OG KULTURCENTER,

Søndergade 56, 7850 Stoholm.

Husk: Alle værker skal være klar til ophængning med øskner og snore, når du kommer med dem.

Sæt tydelig navn, adresse evt. telefonnummer og e-mail bag på værkerne.

Du medbringer selv evt. podier/borde og andet nødvendigt til skulpturer.

Alle værker ophænges/udstilles for udstillerens egen risiko.

Bestyrelsen forbeholder sig ret til at anvende foto af de udstillede værker, til brug på hjemmeside, i katalog og plakat m.m.

Fællesspisning for medlemmer og hjælpere, der har lyst, spiser sammen efter ophængning fredag, når alt er oppe på krogene. Man kan melde sig til spisning på tilmeldingsskemaet i forbindelse med tilmelding af værker eller ved at kontakte sekretæren,

Det koster 125 kr. pr. person og er en rigtig hyggelig måde at være sammen på, inden det hele skydes i gang.

Censorer: Inden udstillingen åbner for publikum lørdag giver 5 censorer et antal værker ”det blå stempel”.

De udstillere der ønsker det, har mulighed for få en snak med censorerne om egne værker lørdag kl. 13.00 - 17.00

Udstillingen er åben for publikum:

Lørdag d. 10. Marts kl. 13.00-17.00

Søndag d. 11. Marts kl. 10.00-17.00

Afhentning: Søndag d. 11. Marts kl. 17.00-17.30

Værker, der er tilmeldt og ophængt på denne udstilling skal forblive på deres plads til udstillingen slutter – så udstillingen er en helhed helt til søndag kl. 17.00.

Hjælpere.: Det er et stort, men også hyggeligt arbejde, at gøre klar og hænge op. Tilsagn om hjælp i tidsrummet fredag eftermiddag fra kl. 13.00 – 18.00 modtages med taknemmelighed.

Kontakt Sekretæren, så vi på forhånd ved, hvor mange hjælpere vi har.

Har du spørgsmål, så henvend dig til:

Vi glæder os til at se dig!