Lørdag d. 7. og søndag d. 8. marts 2020

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER

Information til udstillere

Hvert medlem kan udstille 6 værker. Det koster 40 kr. pr. værk.

Fri entré for medlemmer/udstillere begge udstillingsdage + gratis katalog!

Aflevering af værker: Fredag d. 6. Marts kl. 15.30-18.00 i

STOHOLM FRITIDS OG KULTURCENTER,

Søndergade 56, 7850 Stoholm.

Husk!

Ved aflevering af dine værker skal de være forsynet med øskner og snore bag på, så de kan hænges på de kroge vi udleverer sammen med snore beregnet til almindelige galleriskinner.

Ophænget på dine værker skal kunne bære værkerne, så de ikke falder ned fra væggene og går i stykker i løbet af udstillingen.

Lærerens tyggegummi, tape og lignende accepteres ikke som forsvarligt ophæng!

Sæt tydelig navn, adresse evt. telefonnummer og e-mail bag på værkerne.

Du medbringer selv evt. podier/borde og andet nødvendigt til skulpturer.

Ingen reklamer ved værkerne: Der må ikke stilles podier/borde op med reklamer, dekorationer, salgsmateriale, visitkort eller andet ved dine værker. Visitkort og reklamer kan lægges på borde ved indgangen til udstillingen.

Salg: Du må gerne sælge dine værker på udstillingen. De må dog først fjernes, når udstillingen slutter søndag kl. 16.00. Foreningen tager ingen provision i forbindelse med salget. Du handler selv direkte med evt. køber.

Alle værker ophænges/udstilles for udstillerens egen risiko.

Bestyrelsen forbeholder sig ret til at anvende foto af de udstillede værker, til vederlagsfrit brug på hjemmeside, i katalog og plakat m.m.

- samt at flytte værkerne til en anden plads på udstillingen end den oprindeligt anviste.

Fællesspisning for medlemmer og hjælpere, der har lyst, spiser vi sammen efter ophængning fredag, når alt er oppe på krogene. Man kan melde sig til spisning på tilmeldingsskemaet i forbindelse med tilmelding af værker eller ved at kontakte sekretæren.

Det koster 160 kr. pr. person og er en rigtig hyggelig måde at være sammen på, inden det hele skydes i gang.

Censorer: Inden udstillingen åbner for publikum lørdag giver fem censorer et antal værker ”det blå stempel”.

De udstillere, som ønsker det, kan få råd og vejledning af censorerne om egne værker lørdag kl. 13.15 - 17.00. Vejledningen foregår på udstillingen og publikum er velkommen til at lytte med.

Udstillingen er åben for publikum:

Lørdag d. 7. marts kl. 13.00-17.00

Søndag d. 8. marts kl. 10.00-16.00

Afhentning: Søndag d. 8. marts kl. 16.00-16.30

Værker, der er tilmeldt og ophængt på denne udstilling skal forblive på deres plads til udstillingen slutter – så udstillingen er en helhed helt til søndag kl. 16.00.

Hjælpere.: Det er et stort, men også hyggeligt arbejde, at gøre klar og hænge op. Tilsagn om hjælp i tidsrummet fredag eftermiddag fra kl. 13.00 – 18.00 modtages med taknemmelighed.

Kontakt sekretæren Tove Andreasen, så vi på forhånd ved, hvor mange hjælpere vi har.

• Tlf.: 21 93 81 82

Betaling for værker (40kr. pr. stk.) og spisning (160kr. pr. deltager) samt eventuel kontingent (200kr. for 2020) foretages til:

Foreningens konto: Reg.nr.: 9318 Kontonr.: 322 56 08643 (Sparekassen Kronjylland, Viborg afd.)

HUSK ved indbetalingen at angive navnet på den, der er medlem eller ønsker medlemskab!

Har du spørgsmål, så henvend dig til:

Vi glæder os til at se dig!