Fjends
Kunstforening
Forårsudstillingen

Headerbillede på Fjends Kunstforenings hjemmeside

Sitemap  Oversigt over link                        

Spanske vægge

Størrelser, mål og udseende - en oversigt

Fjends Kunstforening ejer 124 spanske vægge med tilhørende galleriskinner og kroge, som anvendes i forbindelse med Forårsudstillingen. Væggene og øvrigt udstyr udlejes ikke.

Herunder er vist et billede af en spansk væg som dem vi anvender i forbindelse med Forårsudstillingen. Målene angiver den indvendige afstand mellem rammerne. Øverst er monteret en galleriskinne. Kroge og snore til ophæng udleveres til udstillerne.

Pladsen til værkerne er 115cm i bredden og 215cm i højden. Da det ser bedst ud med noget luft omkring værkerne, vil værker bredere end 100-110cm eller højere end 200cm som regel blive tildelt en plads på hallens ydervægge, da vi kun råder over et begrænset antal liggende spanske vægge.

Af hensyn til fremstilling af kataloget, der viser en oversigt over værkernes placering i salen, beregner vi på forhånd efter bedste skøn og evne, hvor de enkelte værker kan være. Når først kataloget er trykt, er planen låst og vi kan vi ikke længere flytte rundt på værkerne.

 

Spansk væg med mål og galleriskinne til gallerisnore og kroge

 

Forberedelser til Forårsudstillingen

 

Forberedelser til Fjends Kunstforenings Censurerede Forårsudstilling i Stoholm Fritids- og Kulturcenter - de spanske vægge bringes i stilling.

 

Spanske vægge opstilles til Fjends Kunstforenings Censurerede Forårsudstilling i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

 

 

 

 

 

 

Fotos af ophæng på ydervæggene mangler!

 

 

Fjends Kunstforening
Forårsudstillingen
Email: kontakt@fjendskunstforening.dk