Header-collage bestående af forskellige værker fra Forårsudstillingerne

Facebook logo med link til Fjends Kunstforenings Facebook side     Link til Fjends Kunstforenings videoer på YouTube   GDPR

Tilmelding af værker er slut for i år, men du er velkommen til at forhøre dig om vi evt. har en ledig plads på grund af afbud eller andet. I så fald kan dine værker komme med i censureringen, men præsenteres ikke i det trykte katalog. -------------------------------

Tilmelding til

Forårsudstillingen 2024

Inden du tilmelder værker til Forårsudstillingen bedes du læse

INFO til udstillere
      INFO - English version

hvor der står noget om alt det praktiske, tid, sted, ophæng, priser, aflevering og andet nyttigt....

Oplysningerne i forbindelse med tilmeldingen bruger vi udelukkende i kontakten til dig samt internt i foreningens administration og i forbindelse med udstillingskataloget.

Efter du har trykket på "Send" nederst på siden, vises et grønt felt med noget tekst, der fortæller at din tilmelding er korrekt afsendt.

Når vi har registreret din tilmelding sender vi en mail til dig med en kvittering i form af en vedhæftet pdf-fil.

Da kataloget er i proces er det ikke længere muligt at få lavet ændringer i tilmeldingen.

Der kan komme en ledig plads. Værkerne bliver bedømt af censorerne, men kommer ikke med i det trykte katalog.

Tilmelding af værker

Når du udfylder og sender formularen til Fjends Kunstforening samtykker du i, at de afgivne oplysninger må opbevares af foreningens dataansvarlige og anvendes i kontakten til dig samt internt i foreningens administration. Hovedsageligt mellem formand, kasserer og sekretær - og i forbindelse med udstillingskataloget. Kataloget indeholder de oplysninger, som indsendes via tilmeldingsformularen herunder. Du kan til enhver tid få indsigt i hvilke oplysninger foreningen ligger inde med samt få dem berigtiget eller slettet, hvis du ønsker det. I tilfælde af, at en person f.eks. en kunde, ønsker at komme i kontakt med dig, indhenter vi din tilladelse til at videregive dine kontaktoplysninger.
Tilmelding af antal deltagere i fællesspisning fredag aften
Udfyldes, hvis du ønsker at få vist din hjemmesideadresse med i kataloget Husk: https://www.....

Værker, der tilmeldes Forårsudstillingen

Værk nr. 1.

For skulpturer opgives længde x bredde i cm.
For eksempel oliemaling på lærred, akryl på lærred, stentøj, lerskulptur, collage etc. etc.

Værk nr. 2.

Værk nr. 3.

Værk nr. 4.

Værk nr. 5.