e-katalog
Forårsudstillingen 2024


Oversigt over udstillernes placering, værknumre, titler, priser m.m.

Kort over udstillingen

Program
Kort over lokalerÅbningstaler 

Rolf Sanderhoff har gennem mange år beskæftiget sig med billedkunst i forskellige sammenhænge. Han er uddannet billedskolelærer og kunstterapeut. Rolf Sanderhoff var medstifter og medejer af Galleri Salling gennem en årrække. I årene 2008- 2019 var han forstander for Hardsyssel Efterskole. Han er udøvende billedkunstner og forfatter.
Rolf Sanderhoff åbner udstillingen med en tale kl. ca. 13.10 lørdag den 9. marts 2024.

Hjemmeside:  https://www.rolfsanderhoff.dk/Et blåt mærke ved et værk betyder, at værket har opnået censorernes anerkendelse. Mærket
skal ses som et udtryk for et positivt tilvalg og ikke et fravalg af udstillingens øvrige værker.
Et rødt mærke betyder, at værket er solgt.
 Censorerne 2024


Bettina Winkelmann, Aarhus

Er uddannet ved "Hochschule der bildenden Künste" i Kassel samt Århus Kunstakademi. Hun har modtaget et hav af legater, foretaget studierejser og været på mange legatophold i udlandet. Bettina har udført en lang række udsmykningsopgaver. Som kunstner er Bettina Winkelmann af fagfolk blevet betegnet som en mester, der hudløst evner at formidle musikalsk rytme, forenkling og opdeling af billedfladen. 

Hjemmeside: https://bettinawinkelmann.dkNurith Miryam Lumer-Klabbers, Vinding, Bryrup

Hun arbejder grafisk i det sorte/hvide univers, hvor hun indkapsler objektet, energien, fornemmelse, følelser i streger og flader. Hun stræber efter det præcise og klare udtryk og den rene linje. Nurith Miryam Lumer Klabbers er uddannet på Kunstakademiet ’Bezalel’ Jerusalem. Har været gæsteunderviser på Düsseldorf Kunstakademi, læst psykologi og studeret klassisk tegning på animationsskolen i Viborg. Hun har en lang række udstillinger og udsmykningsopgaver bag sig.


Hjemmeside: https://www.nurith.dkOtto Pilgaard, Ringkøbing

Otto Pilgaard er uddannet ved Seminariet for Hverdagskunst i Kerteminde på Århus Kunst- akademis fagskole for keramik. Modtog Ringkøbing-Skjern Kommunes kulturpris 2018. Han underviser i designproces, Keramisk Form og Design- håndværk i træ ved Den danske Design- og håndværksefterskole.Som kunstner arbejder han med keramik og træskulptur. Han er initiativtager til og organisator af International Wood Sculpture Symposium i Ringkøbing.

Hjemmeside: http://www.leret.dkBo Gorzelak Pedersen, Lunderskov

Er uddannet cand.mag. i idéhistorie og film- og tv-kundskab fra Aarhus Universitet. Han er udøvende billedkunstner og kunstanmelder for Kunst- avisen. Bo Gorzelak har udstillet og deltaget i kunstneriske projekter med malerier, lyd, video og foto i Danmark, England, Irland, Serbien og USA. Udstillinger i Danmark inkluderer Kunstnernes Påskeudstilling, Limfjordens censurerede udstilling samt en lang række udstillingssteder rundt om i landet. Han har skrevet et indlæg her til hjemmesiden Kunst er at turde gøre det - En artikel om kunst og amatørkunstnere.

Hjemmeside: https://bogorzelakpedersen.blogspot.comKurt Kyed, Helstrup, Randers

Som billedkunstner, forfatter, digter, scenograf, fotograf o.a. og med uddannelsesmæssig afsæt fra Københavns Kunstakademi har multikunstneren Kurt Kyed arbejdet med et bredt spekter af kunstneriske virkemidler. Han har blandt andet arbejdet med fotomanipulation og sammenstilling af musik, digte, prosa og billeder i bogen "Barndommens nat i dagens lys".

Hjemmeside:  http://www.kurtkyed.dk/index.htmlOle Daniels Jakobsen, Borbjerg, Holstebro

Allerede som ganske ung fik han værker optaget på alle landets betydende censurerede udstillinger. Med 10 års uddannelse indenfor billedkunst på blandt Århus Kunsakademi, er der styr på fagligheden. Tretten år gammel vandt han en tegnekonkurrence på Thorvaldsen Museum i København. Han diver malerskole i Umbrien. Som kunstner har Ole Daniels altid været tro mod sig selv og den "klassiske modernistiske" malertradition.


Hjemmeside:  https://www.oledaniels.dk
KunstcaféenFor at få adgang til katalogets oversigt over udstillere, værker., titler, priser, placering på udstillingen m.m. skal du anvende den QR-kode, som er tilgængelig på udstillingen.

Kort over udstillingen